Acnétherapie

Acne is de meest voorkomende huidaandoening. Acne komt voor bij zowel mannen als vrouwen en kan op elke leeftijd ontstaan. Bij acne denken we voornamelijk aan de puistjes, maar ook littekens, pigmentvlekjes en rode vlekjes ontstaan bij deze aandoening. Acne kan goed behandeld worden, maar er bestaat geen standaardbehandeling. De ernst, klachten, leeftijd en geslacht bepalen welke behandeling effectief is. 

De therapieën die we aanbieden voor acne zijn:

  • Manuele reiniging van de huid
  • Peelings
  • Lasertherapie
  • Camouflagetherapie
  • Littekentherapie

Toskani
Wij werken met de peelings en producten van Toskani. Dankzij hun expertise, kennis en hun voortdurende zoektocht naar actieve ingrediënten en uiterst zuivere substanties, is Toskani naar de voorgrond getreden als het gaat om de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten.

Toskani biedt een breed scala aan medische en cosmetische producten en de noodzakelijke hulpmiddelen voor de juiste toepassing van deze behandelingen. De producten zijn voor zowel professionals als patiënten om diverse soorten huidaandoeningen op een veilige en efficiënte manier te behandelen. Zo wordt competente en doelgerichte zorg mogelijk gemaakt, van de diagnose tot de oplossing van elke esthetische beperking. Toskani peelings zijn middelen waardoor een versnelde vorm van afschilfering wordt veroorzaakt.  Een Toskani behandeling kan in korte tijd de conditie van de huid drastisch verbeteren.  

Indicaties voor de Toskani Peelings:
Acné, (Acne)littekens, Huidveroudering, Striae, Pigmentvlekken, Doffe/vale huid.