Camouflagetherapie

Wat is Camouflagetherapie
Bij camouflagetherapie gaan we samen met u op zoek naar een camouflagekleur die zo dicht mogelijk met uw natuurlijke huidteint overeenkomt. Het camouflage product kunt u gebruiken om kleurverschillen in de huid zoals rode of bruine vlekken tijdelijk te verbergen. Wij zien het als onze taak om u te helpen bij het ‘juist’ aanbrengen van het product. Het is de bedoeling dat u zelf leert om te gaan met het gekozen product, zodat de camouflage zo min mogelijk opvalt. Wij leren u hoe u deze aanbrengt zodat uw huid er zo natuurlijk mogelijk uitziet.

Resultaat
Wij bieden behandeling op maat. Iedere huid is anders. Door ons uitgebreide kleurpallet vinden we voor iedereen de juiste kleur. Wij maken gebruik van verschillende merken zoals Dermacolor en Idun

Vergoeding camouflage therapie en de producten.
Uit de aanvullende zorgverzekering wordt camouflagetherapie vaak (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar wat zij vergoeden en raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Dermacolor Camouflage
Het Dermacolor Camouflage System is een compleet pakket producten om ernstige huidproblemen eenvoudig onzichtbaar te maken. Dankzij de sterk gepigmenteerde foundation is er maar een dun laagje nodig om een natuurlijk effect te creëren.

Dermacolor is uitgebreid onder klinische omstandigheden getest en zelfs bij mensen met een extreem gevoelige huid zijn er geen reacties waargenomen.

IDUN
IDUN Minerals is in Zweden ontwikkeld door een team van wetenschappers en huid experts. Het is een make-up lijn op basis van 100% puur gezuiverde minerale make-up. Daardoor is het geschikt voor alle huidtypes, dus ook voor de gevoelige, hyper allergische huid en voor lenzendragers. 

IDUN Minerals powder foundation wordt aanbevolen door de Swedisch Asthma and Allergy Association. Daarnaast raden veel Zweedse dermatologen IDUN Minerals aan voor vrouwen met een acne- of rosacea huid en met allergieën.